about.

ABOUT US

Wij zijn Rhino Limited. Een creatieve studio gevestigd in Rotterdam met een ijzersterke combinatie van strategie, creativiteit en technologie. We weten wat er kan, en vooral wat er werkt. Inspiratie is voor ons het uitgangspunt in al ons werk. Door inspiratie activeren, motiveren en mobiliseren wij je doelgroep.
Groot of klein, nationaal of internationaal, intern of extern. In onze snel veranderende wereld maken we merken wegwijs. We bieden niet alleen een middel, maar juist de beste oplossing.Voor veel van onze klanten bieden we het hele plaatje. Voor anderen bedrijven bieden we een specifiek onderdeel

weg naar
resultaat!

Wat wij maken, noemen we intensieve interactie. Dat gaat verder dan de grenzen van een scherm. We willen mensen iets laten voelen en hen aanzetten tot actie. Met de juiste boodschap op de juiste manier gebracht. Zo raken we mensen niet alleen in het hoofd, maar vooral in het hart.
Rhino Limited weet hoe je als merk sterk blijft en sterker wordt. Dus niet alleen voor nu, maar juist ook voor later. Dit kost uiteraard tijd en energie, maar ons grote voordeel is dat je direct met ‘de creatieven’ werkt: kortere lijnen, betere ideeën en uiteraard ook kostenbesparend. Win win zullen we maar zeggen.

We want to redesign
The future

We staan ‘s ochtends op omdat we houden van wat we doen. Daardoor komen impactvolle foto’s, video’s of brand identitiy tot leven. Onze 9-5 is niet saai en de jouwe ook niet. Gelach, dat maakt het werk leuker. Het transformeert projecten in een passie in plaats van een taak. We zullen je eerlijk behandelen, wat humor delen, met je samenwerken om je complexe problemen op te lossen en je doelen te bereiken.
Wij werken met bedrijven die veel betekenen voor hun mensen, maar die onze hulp nodig hebben om iets voor de wereld te betekenen. Door onze expertise en diepe liefde voor het vak, bouwen we vooraanstaande merken met de kracht om mensen en industrieën te transformeren.

We fix this.

Het is meer dan alleen onze naam. We passen een effectieve, flexibele, bewezen aanpak toe op al onze projecten – flexibel genoeg om elke zakelijke uitdaging die u voor ons kunt stellen het hoofd te bieden. Wij creëren ideeën die emoties opwekken, persoonlijkheid hebben en resultaten stimuleren. Wij helpen organisaties en ondernemingen hun doelstellingen te halen met videoproductie en fotografie. Ook particulieren helpen we graag op weg!

Voor iedere
vraag hebben
we de juiste oplossing.

Interesse om met ons samen te werken? Schrijf wat je nodig hebt en we nemen contact met je op.