VIDEO PRODUCTION

De kracht van
sterke beeldtaal

Een goede video gemaakt door ons is meer dan alleen het filmen van de juiste beelden. Het geluid moet goed zijn, het gebruik van licht, de montage van de beelden enzovoort. Er zijn veel factoren van invloed voor het succes van een video. Door de persoonlijke aanpak van het videoproductieproces helpen we u graag aan de beste commercials, bedrijfsfilms of promotiefilms voor uw bedrijf. Wij zorgen voor de perfecte balans van alle factoren die van invloed zijn voor het succes van uw video en levert u zo de beste kwaliteit.

01.

Branding Video

Branding video is een creatieve manier om je visie of missie van je organisatie naar buiten te brengen. Door het verhaal te vertellen van jouw organisatie wek je vertrouwen op bij je klanten en breid je je naamsbekendheid uit. Het laat zien wie je bent, waar je voor staat en waarin in verschilt van concurrenten.

02.

Branded Content

Branded content combineert het merkverhaal met entertainment, soms met informatie, op een betaald kanaal. Vermaak, emotie en relevantie voor de doelgroep zijn het uitgangspunt, niet de commerciële boodschap. Branded content kan elke vorm hebben: tekst, videoclip, gif, reclamefilmpje of een afbeelding. Door het consumeren van deze content, maakt de consument op een prettig manier kennis met een merk.

03.

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsfilm is hét visitekaartje van je bedrijf. Door middel van een bedrijfsvideo kun je namelijk jouw bedrijf op een positieve manier presenteren aan de buitenwereld. Uiteraard met de bedoeling dat de kijker zo enthousiast wordt en zaken met jullie wil gaan doen. Wat maakt jullie bedrijf uniek? Wat is de boodschap? Wat is jullie achtergrond en wat willen jullie uitstralen? Wij gaan graag samen met jullie aan de slag om een indrukwekkende bedrijfsvideo te maken!

04.

reclamevideo

Wil je dat mensen aandacht besteden aan je product? Een commercial is dé perfecte manier om je product, concept of dienst onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Met een commercial breng je jouw boodschap namelijk echt tot leven en krijgt de kijker er een gevoel bij. Om een pakkende commercial te maken zijn originaliteit en creativiteit dus van groot belang. Laten wij daar nou net toevallig goed in zijn. Wij zorgen dat jouw commercial een groot succes wordt!

05.

Eventvideo

Terugkijken op het spetterende bedrijfsfeest, dat te gekke evenement of die succesvolle beurs? Dan is een aftermovie iets voor jou. Aftermovies zorgen ervoor dat je evenement vers in het geheugen van de deelnemers blijft. Daarnaast kunnen ze op een effectieve manier mensen ervan overtuigen dat ze je volgende evenement niet mogen missen. Of je nu een aftermovie wil laten maken voor een festival, een conferentie of bedrijfsevenement (of uitje), bij ons ben je aan het juiste adres.

06.

Music Video

Een videoclip laten maken is niet makkelijk en daar komt veel bij kijken. Wij helpen je er graag bij. Rhino Limited Netherlands heeft veel ervaring met het produceren van videoclips in verschillende stijlen. Van klassiek tot hip hop, van dance tot slow.

07.

Woningvideo

Bij Rhino Limited Netherlands creëren we alleen verpakkingen die de waargenomen waarde aan uw merk zullen toevoegen. Anders heeft het geen zin. Om u het beste op het gebied van verpakkingstechnologie te bieden, hebben we een uitgebreide kennis van kartontechnologie ontwikkeld (interessanter dan het klinkt – beloofd.)

08.

Drone Luchtvideo

Bekijk uw bedrijf, evenement of project vanuit de lucht en zie dat uw videoproductie een extra dimensie krijgt. Met een Drone luchtvideo vergroot u de aantrekkingskracht van uw audiovisuele productie waarmee u uw doelgroep op spectaculaire wijze laat kennismaken met het gekozen onderwerp. De techniek en mogelijkheden rondom drones zijn de laatste jaren enorm toegenomen waardoor wij haarscherpe en trillingvrije beelden kunnen garanderen, tot zelfs 4K Ultra-HD.

09.

INSTRUCTIEFILM

Een instructiefilm, demonstratiefilm of online presentatiefilm is bij uitstek geschikt om op duidelijke en educatieve manier een dienst, product of werkwijze uit te leggen. Met een goed doordachte instructiefilm kunt u op eenvoudige en leuke wijze een instructie of handelswijze verduidelijken of naar uw doelgroep communiceren. Een instructiefilm maken weegt zeker op tegen een geschreven handleiding of gebruiksaanwijzing. Wie leest er nu graag een dikke handleiding vol kleine lettertjes en soms ingewikkelde plaatjes die niet goed begrepen worden? Maak het uw medewerkers en klanten makkelijk met een eenvoudige instructiefilm die precies uitlegt hoe een product werkt of gebruikt moet worden.

10.

Reportage/Interview

Een reportage is overwegend informatief en geeft de kijker de juiste informatie over een feitelijke gebeurtenis en wat er werkelijk heeft plaatsgevonden. Denk bijvoorbeeld aan journalisten die wereldwijd reportages maken en vertellen over diverse actualiteiten en nieuwsfeiten. Zo kunt u ook voor meerdere doeleinden een reportage door ons laten maken waarbij de informatie relevant, helder en duidelijk moet worden gecommuniceerd.

Laten we samen iets geweldigs
maken!

Interesse om met ons samen te werken? Schrijf wat je nodig hebt op onze contactpagina en we nemen contact met je op.