WEBDESIGN

goede website
is onmisbaar

Onze wereld is online. Onderzoek, sociale connectie, video’s van honden die sirenes imiteren, winkelen, levering gyros. Wij helpen u om het gedoe te doorbreken: uw website moet opvallen, verbinding maken en uw gebruikers dwingen actie te ondernemen. Online aanwezigheid is meer dan een digitaal reclamebord of een moderne versie van de gele pagina’s.

01.

Webdesign

UI / UX, Wireframes, onderzoek en ontwikkeling – we begrijpen alle gebieden van webdesign. We kunnen een startende onderneming met niets meenemen naar een volledig functionerend merk, zowel online als offline. We kunnen een bestaande website vernieuwen of een succesvol merk naar een hoger niveau tillen.
Ons getalenteerde en creatieve webontwerpteam zal met u samenwerken om een site te maken die uw merk weerspiegelt, met uw publiek praat met betekenis en persoonlijkheid, en geweldige functionaliteit heeft op de nieuwste apparaten.

02.

Wireframing

Een wireframe is een lay-out van een webpagina die laat zien welke interface-elementen op belangrijke pagina’s zullen voorkomen. Het is een essentieel onderdeel van de interactie ontwerpproces. Het doel van een wireframe is om vroeg in een project een visueel begrip van een pagina te bieden om de goedkeuring van de belanghebbenden en het projectteam te krijgen voordat de creatieve fase van start gaat.

03.

Prototyping(webdesign)

Omdat een prototype een simulatie is van het eindproduct, kan een prototype gebruikt worden om de werking en gebruiksvriendelijkheid van de applicatie te testen. Het testen van de interactie tussen de functionaliteiten is belangrijk voor de eindgebruiker en voor de ontwikkelaars. De ontwikkelaars kunnen met het prototype feedback geven op de werking en zijn met het prototype in staat om een betrouwbare en transparante berekening te geven van de ontwikkelingskosten. De designer gebruikt het prototype als het ware als communicatiemiddel naar het ontwikkelteam.

04.

User Interface(UI) & USER EXPERIENCE(UX)

Een moderne website is meer dan een mooi webdesign. Naast een marketingfunctie, heeft je website ook een communicatiefunctie. In een wereld waarin veel bedrijfscontacten online beginnen, is het van belang dat je website laat zien wie je bent als bedrijf. Om ervoor te zorgen dat je website je identiteit uitstraalt, moet je wel heel goed weten wat die identiteit dan precies inhoud. Bij ieder design dat we opleveren ligt de focus op belangrijke doelgroepen. Verder ontwikkelen we doelgerichte User Experience Strategieën. Bij ons staat gebruiksvriendelijkheid en conversie voorop.

05.

Creative Webcare

Het is belangrijk je website goed te onderhouden. Alleen een website die goed onderhouden wordt, ziet er professioneel uit, functioneert goed en is bovendien honderd procent veilig. Heb je echter geen tijd om jouw website zelf te onderhouden? Dan kun je het onderhoud van jouw website uitbesteden aan Creatif Works Dit doe je door een WordPress onderhoudsabonnement af te sluiten. Ook als je niet weet hoe je jouw WordPress website moet onderhouden, kun je een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij nemen het onderhoud van je website graag uit handen.

Tijd voor
een nieuwe website?

Interesse om met ons samen te werken? Schrijf wat je nodig hebt op onze contactpagina en we nemen contact met je op.